Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/fannyochila.com/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

Samarbeta med Fanny och Ila

Vi erbjuder företag möjligheten att sponsra vår podd och nå ut till en nischad målgrupp. Våra lyssnare är i majoriteten kvinnor i åldern 25-45 år, med intresse för hälsa, hållbarhet och miljö. Målgruppen är köpstark och har stort förtroende för oss.

Hör av dig per epost så pratar vi mer om hur vi kan samarbeta, vi skickar gärna vårt mediakit samt aktuell prislista.

Tidigare samarbeten

Vi har samarbetat med kända varumärken inom hälsa och näring.

 

Därför ska du höras i vår podd

Vi blir utmärkta ambassadörer för er, eftersom vi endast samarbetar med företag som matchar vår målgrupp och våra värderingar. Vid sponsorskap kommer vi att bekanta oss på djupet med ert ämne/produkt, målgruppsanpassar budskapet i podden, samt besvarar lyssnarfrågor gällande ämnet i fråga.

Och visste du att enligt en färsk undersökning klickar 45 % av lyssnarna in på en hemsida efter att ha hört om den i en podd. Och 43 % överväger att göra ett köp.

 

Exempel på samarbete

  • Månadens tema
    Under det senaste året har vi haft fördjupningstema med utvalda företag där du som företag får 5-7 minuters fördjupning under 4 poddavsnitt. Därefter följer ett bonusavsnitt med de 4 fördjupningsdelarna samt cirka 30 minuters extramaterial. Dessa bonusavsnitt är lika populära som våra vanliga avsnitt och det betyder väldigt bra exponering av ert varumärke och produkter, till en målgrupp som är väldigt köpstark och intresserad.
    Här kan du höra två fördjupningsavsnitt: Strålande tips för mindre stålning i vardagen eller Bygga muskler för ett friskare liv
  • En sponsrad instagrampost på vårt Instagramkonto som presenterar er och exponerar er produkt/tjänst
  • Banner i inlägg på vår blogg, som produceras till varje avsnitt
  • En tävling på vårt Instagramkonto eller blogg

 

Ord från våra lyssnare

“Upptäckte er podd och är helt såld! Älskar ert fnittriga och glädjespridande sätt blandat med SÅ mycket kunskap och lärorikt snack. Känns ibland som att ni pratar om mig, till mig. Fängslad är jag!”

”Blir alltid på bra humör när jag lyssnar på er! Härlig energi, humor och intressanta ämnen.”

”Tack Ila och Fanny för en underbar podd med fantastiska avsnitt! Lämnar varje avsnitt en (eller flera) erfarenhet/er rikare, några fler tankeställare som går igenom hjärnan och alltid med ett leende på läpparna.”

”Lyssnar på alla avsnitt och har inspirerats mycket. Har rensat ut plats ur köket, ändrat min hår- och hudvårdsrutin mm. Tack!”

 

sockerberoende