Warning: A non-numeric value encountered in /home/carrotli/public_html/fannyochila.com/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

Dessa tjänster aktiveras snart!

Vill du också blir piggare, lyckligare och friskare? Nu kan du välja vilken stil som passar just dig för att du ska komma igång på bästa sätt.

Kom med

Gillar du att lära dig i grupp? Då passar våra seminarier och workshops dig bäst. Här får du träffa andra deltagare som är i samma situation som du. Du får hands-on undervisning och det är lätt att fortsätta när du kommer hem. Du får träffa oss och andra som är i samma situation som du.

Lär dig våra bästa trick, diskutera med varandra, lös problem tillsammans och tillverka produkter i mindre grupper. Du får hands-on undervisning och då är det lätt att fortsätta när du kommer hem.

På distans

Har du inte möjlighet att komma på våra seminarier? Då passar våra webinars och onlinekurser dig bättre. Gå kursen där det passar dig bäst, på ett café eller hemma i soffan.

Boka in dig på ett webinar och häng med oss live, eller ta en onlinekurs på den tid det passar dig bäst. Med onlinekurser kan du självklart ta paus och fortsätta när det passar.

Kurserna är skapta för att involvera fler av dina sinnen, med både video, ljud, bilder och text.

prints

Kan du redan mycket, men kommer inte riktigt igång med det praktiska? Då vill du ha våra guider och nedladdningsbara PDF.

Med kortfattad träffsäker info och snygga checklistor kommer du enkelt och effektivt igång.

Du kan själv skriva ut dem så många gånger du behöver.