Warning: A non-numeric value encountered in /home/carrotli/public_html/fannyochila.com/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

Månadens bonusavsnitt är här och du kan lyssna på det nu! Där gör vi en djupdykning i kollagenets värld. Vi svarar på era frågor och delar många goda recept i detta inlägg så du blir inspirerad att använda kollagen på olika sätt.

MÅNADENS SPONSOR: NYTTOTEKET

Vi är mycket glada att presentera Nyttoteket som månadens sponsor av podden! Detta är vår sista post för denna gång, och vi hoppas att du har gillat detta samarbete och denna fördjupning kring kollagen.

Nyttoteket, som du säkert vet vid det här laget, skapar högkvalitativa produkter inom hälsa och deras mål är att deras produkter ska hjälpa människor att  leva friska, starka och hälsosamma liv.

Produkterna innehåller aldrig onödiga ingredienser som artificiella sötningsmedel, fyllnadsmedel, emulgeringsmedel, färgämnen, gluten, GMO eller socker. I produktserien finns bland annat: Kollagen, MCT-olja, proteinpulver, bärpulver maxat med antioxidanter och mycket mer!

Avsnitt 26

Några favoriter!

 

Recept på kollagen

Fanny har gjort en rad recept i samarbete med Nyttoteket som vi pratade om i podden. Vi länkar dessa här nedan:

 

Gelatinet funkar såklart utmärkt till pannacotta

 

kollagen

Glassen måste du testa! Så god!

 

Tusen tack Nyttoteket, och vi hörs snart igen. Kram Fanny och Ila.