Warning: A non-numeric value encountered in /home/carrotli/public_html/fannyochila.com/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

Dagens avsnitt handlar om frukost. Vad är en bra frukost, vad bör man göra före frukost? Vad ska man undvika att äta och hur kan man tänka kring fett, protein, kolhydrater? Hur gör man en bra smoothie och hur kan man äta mer grönt till frukost? Frågorna var många, och avsnittet är maxat med tips och inspiration. Hoppas du gillar det! 

Inlägget innehåller Adlinks till Akvantum Naturally

Först och främst vill vi berätta om vår nya grej. Något vi är väldigt stolta över. Vi kommer nämligen från och med det här avsnittet och de tre kommande efter det, ha en fördjupning kring magnesium. Som vi gör tillsammans med Ancient Minerals, ett supergrym engenvårdsserie med transermalt magnesium, vilket betyder ett magnesium som tas upp via huden och inte går via matsmältningssystemet. Detta är ett mycket effektivt och skonsamt sätt att exponeras för magnesium. Magnesium gör att muskler och nerver slappnar av. Det är även återfuktande och exfolierande för huden.

Är du sugen att läsa mer och beställa hem något för att testa hittar du våra favoriter här  Ila gillar badsaltet extra mycket och Fanny gillar oljan (säkert mest för att hon inte ens har ett badkar)

Acient minerals

Avsnittet i stora drag

Skillnaden mellan socker och fettdrift. Vi snackar Sockerfrullen, spannmålsfrullen, mejerifrullen, proteinfrullen, fettfrullen och matfrullen. Fanny och Ilas specialfrulle. Vi pratar också fasta, smoothies, yoghurt, nötter, spannmål och en del om ägg.

Tidigare avsnitt vi tipsade om

 

Länkar vi lovade att dela med oss av

 

Veckans frågor

  1. Jag har hört att man inte ska blanda mejeriprodukter och gluten? Varför inte det?
  2. Tips på bra frukostrecept?

 

Acient minerals

Vi berättar bland annat varför du bör äta smoothie med sked.

 

Acient minerals

Ibland är det så gott med en macka. Men satsa på näring i första hand.

 

acient-minerals