JIPPIE! Har vi extremt kunniga Mattias Ribbing som gäst. Hur bra är vi på multitasking egentligen? Vad kan man göra för att öka sin effektivitet? Hur förhåller vi oss till barnen? Allt detta och mycket mer i ett avsnitt du för katten inte får missa!

Missa inte heller att spana in GLIMJA!

Vi är mycket glada att presentera Glimja som vår huvudsponsor. De säljer massor av härliga produkter för en god hälsa och en hållbar värld. För varje order som läggs planterar dem bland annat ett nytt träd.

 

Vem är Mattias Ribbing?

Mattias har en bakgrund som professionell utbildare. Det var hans brinnande intresse för pedagogik och lärande som fick Mattias att börja träna sin hjärna aktivt. Efter 10 månaders minnesträning ställde han upp i SM i minnessport och vann guld, en bedrift han upprepade ytterligare två gånger. Internationellt har Mattias uppnått den officiella titeln stormästare i minne (Grandmaster of Memory). Han har skrivit fem böcker som alla har publicerats av Bonnier.

Här hittar du Mattias kontaktuppgifter:

 

Några saker vi frågar Mattias i veckans avsnitt!

  1. Vad betyder multitasking?
  2. Hur bra är vi på multitasking egentligen? Överskattar vi vår förmåga att multitaska?
  3. Finns det något tillfälle multitasking är bra? Multitaskade grottmänniskan också, tror du? Annars skulle vi väl inte göra det? Eller?
  4. Hur ska man bemöta barn som multitaskar?
  5. Vad betyder medie-multitasking?
  6. Beskriv en-punktslistan
  7. Beskriv Pomodorometoden 

 

 

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Följ oss på Instagram för massor av inspiration.

LÄMNA RECENSION I ITUNES

Här hittar du oss på iTunes!