Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/fannyochila.com/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

I dagens mikroavsnitt kommer vår gäst Anders Lönedal tillbaka för att kort svara på de 3 återkommande frågor vi får om lymfsystemet. Vi pratar i detta avsnitt om BH och hur de påverkar lymfflödet, vad som är viktigt att tänka på vid lymfmassage/lymfdränage/lymfterapi, och varför det är så viktigt att göra tåhävningar (på rätt sätt).

VÅR HUVUDSPONSOR

Vi är mycket glada att ha Glimja som vår huvudsponsor. De säljer massor av härliga produkter för en god hälsa och en hållbar värld. För varje order som läggs planterar dem bland annat ett nytt träd.

 

Vi inte är emot insamlingar till förmån för bröstcancer. Men vi tycker inte det är okej med rosabandet-märkning på varor som kan vara cancerogena! så kallat pink washing.  ”pinkwashing” och det betyder att företag kan “tvätta sig rena” genom att placera hjälporganisationers symboler på sina förpackningar. Skänk gärna slantar men gör det hellre direkt utan mellanhänder så blir ditt bidrag så mycket större. Bröstcancerföreningarnas RiksOrganisations främsta uppgift är att främja och tillvarata bröstcancerbehandlades intressen kring behandling, vård och rehabilitering. Den andra kampanjen av Rosa bandet drivs av Cancerfonden “Bröstcancerfonden” som är mer inriktad på forskning, kliniska studier, läkemedel och opinionsbildning. 

Kostfonden arbetar för en högkvalitativ forskning som kan stärka kostens roll i vården. Organisationen är ideell och oberoende.

 

Lyssna på fördjupningen

Lyssna på avsnittet bröst och brösthälsa

 

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Följ oss på Instagram för massor av inspiration.

LÄMNA RECENSION I ITUNES

Här hittar du oss på iTunes!