Inspirerande Madelene Lennartsson, eller kanske känner du henne som @cleanlifestyle.se, gästar oss i detta avsnitt och vi får höra hennes berättelse. Vi för höra om hur hon som 18 åring fick tarmsjukdomen ulcerös kolit, gjorde en livsstilsförändring och läkte sin tarm utan konventionella mediciner. Istället lät hon maten bli sin medicin! Vi pratar om socker, gluten, mejeriprodukter, gröna kuren, guilty pleasures och kål. Och hur fungerar det för familjen när man gör en sån här förändring? Allt detta och mycket mer i ett avsnitt du inte får missa!

Missa inte att spana in GLIMJA!

Vi är mycket glada att presentera Glimja som vår huvudsponsor. De säljer massor av härliga produkter för en god hälsa och en hållbar värld. För varje order som läggs planterar dem bland annat ett nytt träd.

 

Vem är Madelene Lennartsson?

Hej! Mitt namn är Madelene Lennartsson, jag är snart färdig licensierad Livsstilsrådgivare. I januari 2018, hela 13 år efter jag fick tarmsjukdomen Ulcerös kolit, slutade jag med mina mediciner och gjorde jag en livsstilsförändring. Resultatet fick mig att inse att vi till stor del kan påverka vår egen hälsa. Min vision är att inspirera så många jag bara kan till att välja mer hälsosamma val i vardagen. Mitt hjärta brinner lite extra för att tipsa och stötta föräldrar i hur man lägger en hälsosam grund till sina barn som i bästa fall kan förebygga sjukdomar och ohälsa.

 

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Följ oss på Instagram för massor av inspiration.

LÄMNA RECENSION I ITUNES

Här hittar du oss på iTunes!