Warning: A non-numeric value encountered in /home/carrotli/public_html/fannyochila.com/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

Ett avsnitt du måste höra. MÅSTE. Varken jag (Fanny) eller Ila, hade speciellt mycket att säga, vi satt mest tysta och begrundade, lyssnade och njöt av vår intervju tillsammans med Dennis. En extremt inspirerande coach, föreläsare och mycket annat. 

VI HAR EN NY HUVUDSPONSOR!

Vi är mycket glada att presentera Glimja som vår huvudsponsor. De säljer massor av härliga produkter för en god hälsa och en hållbar värld. För varje order som läggs planterar dem bland annat ett nytt träd.

 

TIPS PÅ BLOGGINLÄGG

Vi tycker att du ska spana in Ilas blogginlägg som heter Husmorstips för sommarplågor så många bra tips!

 

Vem är Dennis Westerberg?

Vill du kontakta Dennis gör du det här!

Författare

Under våren 2019 har Dennis släppt fyra böcker på förlaget Ehrlin Publishing: tre citatböcker och en ungdomsroman. Han har tidigare gett ut två böcker i eget namn, samt ytterligare fyra ljudböcker på eget förlag med kollegan Tomas Lydahl, Tomas & Dennis Publishing. Fanny har nyligen läst boken “Bara en tanke”.

Coach

Dennis är en väl anlitad coach och träffat fler än hundra personer med psykiska besvär av olika slag, de senaste åren. Även idrottsmän och företagsledare som vill ”prestera bättre” finns bland Dennis kunder.

Podcast-profil

Dennis driver två poddar. Dels ”Tomas och Dennis podcast” tillsammans med Tomas Lydahl, med 30.000 – 40.000 lyssningar varje månad, och dels podcasten ”Jag dog och fick liv igen – podcastversionen”.

Föreläsare

Dennis har ca 100 uppdrag om året, och utnämnd till ”Årets föreläsare 2015”.

Ståuppare

Dennis gjorde sin ståupp-debut, sommaren 2018, med ca 800 personer i publiken. Därefter har bokningarna börjat rulla in.

Musiker/artist

Dennis är tidigare mest känd som musiker/artist. Han är sångare, munspelare och gitarrist i det skånska kultbandet Bloosblasters, och har spelat tillsammans med svenska storheter som bl.a. Peps Persson, Mats Ronander och Jan Johansen. Han har dessutom turnerat med den världskände blueslegenden Sam Myers.

Entreprenör

Sedan 2005 driver Dennis två företag. Inom ramen för dessa har han tagit fram ett 20-tal utbildningar inom Yrkeshögskola, drivit olika projekt, samt producerat mängder med evenemang. År 2013 var han exempelvis ytterst ansvarig för Jubileumskarnevalen i Landskrona, som det året var Sveriges längsta stadsfest: 9 dagar,

9 scener, 250 musikakter, 200 000 besökare.

Övrigt

Dennis är 49 år, gift, boendes i Malmö, har vuxna barn, och representerar ett nytt psykologiskt fält, som kallas De tre principerna. Allting som han gör idag, tar sin utgångspunkt i dessa principer. Läs om dessa i boken ”Bara en tanke”, eller ta del av dem via en föreläsning med Dennis och Tomas på YouTube

Detta pratar vi om i veckans avsnitt!

Hälsa, ångest, tankar, livsglädje, det vackra i livet. OCH MYCKET MER!

 

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Följ oss på Instagram för massor av inspiration.

LÄMNA RECENSION I ITUNES

Här hittar du oss på iTunes!