Warning: A non-numeric value encountered in /home/carrotli/public_html/fannyochila.com/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

Vi har fått frågor hur man hanterar jobbiga/osunda/komplicerade relationer, och detta är en vinkel på detta ämne. Man är olika personer beroende på sammanhang, eller man har i alla fall olika roller. Vilka roller har vi i några olika situationer? Det kan vara så att man själv är en energitjuv i ett sammanhang men motsatsen i en annan. Du bestämmer vem du vill vara. Om du inte vet hur folk uppfattar dig, våga fråga. Det är ju inte kul om du tror att du är värsta latjo tjejen som alla älskar när alla egentligen hatar dina skämt eller liknande. 

VI HAR EN NY HUVUDSPONSOR!

Vi är mycket glada att presentera Glimja som vår huvudsponsor. De säljer massor av härliga produkter för en god hälsa och en hållbar värld. För varje order som läggs planterar dem bland annat ett nytt träd.

 

TIPS PÅ PRODUKTER

Vi tycker att du ska spana in Glimjas generösa utbud av skönhet! De har massor av härligt smink och allt är veganskt, hållbart och av mycket bra kvalitet. Här finns hela kategorin samlad.

 

Detta pratar vi om i veckans avsnitt!

  • Hur känner du igen en energitjuv?
  • Se närmare på dina relationer – finns det gömda energitjuvar?
  • Vad kan du göra för att slippa dras med dessa?
  • Du bestämmer!
  • Vilka människor säger vi hejdå till?

 

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Följ oss på Instagram för massor av inspiration.

LÄMNA RECENSION I ITUNES

Här hittar du oss på iTunes!