Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/fannyochila.com/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

Din energi, din hälsa och ditt välmående. Allt utgår från dina celler. Det är i cellernas kraftverk, i dess mitokondrier din energi skapas. Mår dina celler bra mår du bra.

När vi blir äldre minskar de i antal och blir mindre effektiva, vilket resulterar i att energin minskar och åldrandet påskyndas.

Som tur är kan denna process fördröjas rejält med hälsosam träning och motion, men även med näringsrik kost och kosttillskott i kombination med en låg stressnivå.

Vi intervjuar också Cellexirs grundare, Jonas Bohr som har en väldigt häftig resa inom cykling. Han började sent i livet och är idag på elitnivå. Han har skadat sig rejält vid några tillfällen men återhämtat sig extremt fort. Han visar verkligen att ingenting är omöjligt.

Månadens sponsor

Hela månadens tema är ju att ”få mera energi”. De fyra senaste avsnitten har presenterats i samarbete i Cellexir.

Cellexir är ett nytt, svenskt och naturligt kosttillskott för dina celler. Det gör dig piggare, får dig att må bättre, bromsar åldrande och ger snabbare återhämtning. Celexir innehåller den bästa ”maten” för dina celler, som gör att dina celler får de bästa förutsättningarna för att må bra. Mer info kommer inom kort!

Med koden fannyochila får du rabatt på Cellexirs kosttillskott!

Koden ger 33% rabatt på ett engångsköp à 295 kr och 15% rabatt på ett abonnemang på cellexir.se.